Una família salvatge

Laurent Moreau

cesta-compra-zorro14,90 €

«Tinc una família molt especial», afirma la jove narradora al començament d’aquest àlbum il·ustrat, creat per Laurent Moreau, i que gira en torn d’una premissa tan original com provocadora: En què ens assemblem els éssers humans a altres animals? Quines característiques compartim amb el lleó, la girafa o l’elefant?

Cada doble pàgina és una sorprenent il·lustració que mostra una escena en la qual apareixen personatges i espais de la rutina infantil, acompanyada d’una descripció, d’estil senzill, però vivaç, amb la que es va conformant un retrat familiar humorístic i molt original. Una intervenció, pretesament innocent, que desentranya les extraordinàries similituds entre els animals i els membres d’una família.

Cada membre d’aquesta família salvatge té quelcom d’especial. Gràcies a les estimulants il·lustracions de Laurent Moreau, de línies simples i cridaners contrastos cromàtics, el lector pot desxifrar pistes, seleccionar fets i reconèixer trets que fan que cada persona sigui diferent, al mateix temps que descobreix que aquests trets són similars als d’altres animals.

Una família salvatge expandeix l’univers infantil, el convida a mirar al seu voltant amb ulls de zoòleg, a la vegada que estimula la imaginació i la creativitat. Un llibre que inspira als lectors més joves a jugar amb les metàfores per establir noves comparacions —per què no?— amb la seva pròpia família.

Enllaços:
Veure la biografia de l’autor


29,6 x 24,6 cm; 32 p.
Tapa dura
ISBN: 978-84-946507-8-9
A partir de 4 anys