Un camí de flors

JonArno Lawson
Il·lustracions de Sydney Smith

cesta-compra-zorro12,90 €

Seleccionat per The New York Times com un dels millors llibres infantils del 2015. 

Una nena recull flors mentre camina de la mà del seu pare per una ciutat grisa. Cada flor es converteix en un regal que deixa un rastre inequívoc de bellesa: un camí de flors. Aquest llibre sense paraules, concebut pel laurat poeta JonArno Lawson i il·lustrat per Sydney Smith, és una oda a la importància dels petits gestos, capaços de transformar el nostre entorn.

La brillantor tècnica de Sydney Smith, el seu domini de la perspectiva i el to emocional es combinen amb la fluïdesa narrativa de la història concebuda per Lawson. Una història inspirada en una passejada que l’autor fa amb una de les seves filles, i que amaga un fort simbolisme: «Shopie regalant flors, trobant color i vida en un món gris; ella no semblava ser conscient del que estava fent, i això també era important. Vaig adonar-me que seria un llibre preciós, sense necessitat de paraules».

Sydney aconsegueix materialitzar l’emoció i la generositat en el rostre de la nena i en el seu llenguatge corporal, i ho du a terme amb una extraordinària subtilesa en aquestes il·lustracions en blanc i negre esquitxades de color. Un llibre visual que narra de manera eloqüent la bellesa de la rutina mitjançant una experiència infantil en la qual l’ordinari esdevé extraordinari. Una subtil crítica a la vida moderna que demostra que, a vegades, es necessita un nen per veure el que els adults no som capaços de descobrir.

Enlaces:
Veure la biografia de l’autor
Veure la biografia de l’il·lustrador


 

23 x 23 cm; 32 p.
Cartoné
ISBN: 978-84-946507-3-4
A partir de 3 anys