Tots menys un

Éric Battut

cesta-compra-zorro12,90 €

En una societat uniforme, qui s’atreveix a ser diferent? Trencar amb la monotonia té un alt cost, però també una increïble recompensa. Això és exactament el que descobreix un petit però audaç pèsol, originari d’un pacífic jardí, que, mogut per la curiositat, es dedica a saltar de la seva plana per veure món i descobrir quins altres éssers semblants a ell l’habiten.

Durant la seva travessia, es creuarà amb tres individus molt dispars que l’ajudaran a construir la seva pròpia identitat: un acolorit paó que l’enlluerna amb la seva bellesa, un valerós tigre amb un elegant pelatge i un imponent elefant que suscita respecte al seu pas. Quantes formes i colors tan diversos!, per què limitar-se a ser sempre verd i rodonet? No hi ha res de dolent en aplegar el millor de cadascun!

En cada atzarosa trobada descobrirà la riquesa de la diferència: totes elles constituiran belles instàncies de recerca i creixement personal.

L’autor francès Éric Battut deixarà el millor pel final en un desenllaç tendre i humorístic que calarà en el cor de molts lectors. Un relat centrat en la satisfacció que produeix la gosadia i en l’acceptació de la pluralitat.

Enllaços:
Veure la biografia de l’autor


29,6 x 24,6 cm; 32 p.
Tapa dura
ISBN: 978-84-946507-8-9
A partir de 4 anys