T’he escrit un missatge

Lizi Boyd

cesta-compra-zorro13,90 €

T’has demanat alguna vegada què és o com funciona un missatge? Per alguns és un gest; per altres, un codi secret; per la majoria, un text breu il·luminat en la pantalla d’un mòbil. Un missatge és, sobretot, un conjunt de signes materials o immaterials que permeten l’intercanvi d’informació i possibiliten que es traslladi d’un lloc a un altre. Però, què passa quan el canal a través del qual es desplaça aquest missatge és replet d’animals inquiets?

En aquest llibre, els lectors som polissons en un viatge fantàstic i inesperat: el d’una fulla de paper de contingut misteriós que no descobrirem fins al final. Lizi Boyd ens convida a recórrer un bosc en el qual tots els seus habitants interpreten, cadascun de manera diferent, aquesta fulla de paper. El que per l’aranya és un pont, pel ratolí no és res més que un barret…I, sense ser-ne conscients, la interacció entre uns i altres serà la força que aconsegueixi que, finalment, el missatge arribi a la seva destinació.

T’he escrit un missatge és un àlbum en el qual el text i la il·lustració segueixen un ritme harmònic, sense sotracs ni pauses. Els personatges de Lizi Boyd són curiosos i estan plens d’enginy; exploren el seu entorn, juguen i gaudeixen acompanyats.

El dibuix és delicat i suggerent. La seva tècnica, propera al collage, i la seva característica paleta de colors amables i traços gruixuts estimulen i apropen al lector a una aventura que li obrirà els ulls al món natural que l’envolta, d’una manera lúdica i a la vegada poètica. Aquest àlbum, dirigit als primers lectors, és un nou «imprescindible» pels seguidors de l’autora de Linterna mágica i Tiempo libre, i també pels amants de la millor LIJ. Una obra per aprendre i manejar conceptes bàsics com l’amistat i el respecte a la naturalesa, des d’una estètica i un vocabulari que afavoreix la sensibilització artística, convertint-se en una eina de gran utilitat a les aules i biblioteques escolars.

Enllaços:
Veure la biografia de l’autora


 

20 x 28 cm; 36 pp.
Cartoné
ISBN: 978-84-946743-1-0
A partir de 3 anys