Si les pomes tinguessin dents

Milton Glaser & Shirley Glaser

cesta-compra-zorro11,90 €

La imaginació s’activa quan ens fem preguntes impossibles: Què passaria si els melons tinguessin plomes o si els caragols fossin carters?

Els absurds interrogants que planteja aquest llibre converteixen la seva lectura en una experiència lúdica i provocadora. Les il·lustracions, que representen personatges i situacions desbaratades, resulten tan hilarants i improbables com el text que les acompanya: un joc de paraules i conceptes que s’enreden amb el pensament per provocar un somriure.

Un llibre imprescindible, arrelat en el gènere literari nonsense («sensesentit»), que recupera una de les poques obres dirigides al públic infantil creades pel llegendari dissenyador gràfic, Milton Glaser, el primer escrit en col·laboració amb la seva dona Shirley, fins ara inèdit a Espanya, publicat originàriament en la dècada dels anys 60. Milton Glaser —creador del famós logo I love NY— és un dels mites vivents del disseny gràfic nord-americà.

En ell, s’uneixen l’excel·lència artística i el pensament: «l’art serveix abans a l’ensenyament i al delit que a l’expressió de la subjectivitat i el propi món de l’autor». Objectiu que compleix amb escreix en aquest llibre replet d’esbojarrades associacions i desbaratats proverbis, que celebra un dels majors triomfs de la literatura infantil: conjugar en una sola obra art i emoció.

Enllaços:
Veure la biografia de l’autor

17 x 21,5 cm; 32 pp.
Cartoné
ISBN: 978-84-946507-7-2
A partir de 4 anys